Rakkaus on saanut mut sekaisin!

Runoilija Katjuskaliini

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen blondi sinkku Jyväskylästä.
 

Kun ensimmäisen kerran näin sut, niin ihastuin.
Hymyilit minulle!
Hymysi sai minun polveni veteliksi.
Alussa olit ihastunut toiseen.
Olin siitä hieman mustasukkainen.
Kerroit myöhemmin, että olit rakastunut minuun.
Sanoin tuntevani samoin sinua kohtaan.
Rakastan sinua!
Rakkaus on tosiaan saanut pääni sekaisin.

Selite: 
Tämä runo kertoo minusta ja rakkaastani! :) Rakkaus on ihanaa!!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot