Ikävä kalvaa

Runoilija Katjuskaliini

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen blondi sinkku Jyväskylästä.
 

Ikävä kalvaa minua.
En saa unta.
Et ole vieressäni.
Herään yöllä itkuuni.
Itken, kun et ole vieressäni.
Itken, kun näen pahaa unta.
Itken, kun en voi puhua sulle.
Rakkauteni sua kohtaan ei sammu milloinkaan.
Yön pimeinä hetkinä mua lämmittää rakkautesi minuun ja saan siitä voimaa.

Selite: 
Ikävöin rakastani Tuomasta! Tuomas asuu Espoossa ja mä Jyväskylässä!
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tuttua...omia tunteitani löysin herkästä runostasi, täynnä kaipuuta...
Tykkäsin.

Haikean kaunista ikävöintiä, tuttu tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot