Minni Gerbiilini.

Runoilija Mesku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Urhea pikku ystäväni, Musto kukkanen,
Jaksoit minun kanssani elää vankeudessa, kuuntelit , mietit , nukuit, söit.
Elämäsi kunnossa oli,
Sitten tuli päivä jolloin sanoit, nyt on aika lähteä taivaaseen, siellä paikkani on, turvallinen , hoivaava ja hohtava.

Minä itkin perääsi, kuuntelit itkut silmissä ja jatkoit matkaa.

Viimeiset sanani: Älä huoli, olin onnellinen sinun kanssasi.

Mutta minä mietin, annoinko tarpeeksi Minnille.

Aamulla varhain, mökki hiljainen, ei ääntä.

Minni oli lähtenyt taivaaseen jättämättä hyvästejä.

Itkin tunteja Minnin vuoksi, vieläkin näen Minnin sydämmessäni iloisena olallani. Sanomassa, nyt en lähde enään, olen sinun hoidossasi ja turvassa ikuisesti sydämmessäsi.

Selite: 
Omistettu minun kuolleelle gerbiililleni. Gerbiili kuoli: 29.10.2006 :/ Jos teitä vaivaa täs runos jotakin niin jättäkää sanomasta. :(
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo. Todella ihana. Pidin paljon!
Otan osaa gerbiilisi kuoleman johdosta. :/

Minua ei vaivaa tässä mikään, koska tämä on hieno. Yksi niistä täydellisistä runoista joista minä pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot