Destiny - Kohtalo

Runoilija Mesku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulipalo syttyi, liekit olivat ympyröinyt minut, muistin ennustajan ennustuksen, kohtaat vielä kuuman kohtalon.

Vuodatin joka hikipisaran maahan ja mietin.

Laitoin silmäni kiinni koska halusin että se oli unta,
kun avasin silmät, en tuntenut enää liekkejä, olin taivaassa, missä tuntui kuin huolet olisivat poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaisi varmaan miettiä sanamuotoja, kirjakieltä, kun runo muuten on kirjakielellä. Siis tökkii nuo pari kohtaa "liekit oli ympäröinyt minut"
Ehkä; olivat ympäröineet?
ja "missä tuntu kun huolet olivat poissa"
Tuntui, olisivat ?

Muuten hieno, tykkään tyylistäsi kirjoittaa. Persoonallinen. :-)

 

Käyttäjän kaikki runot