Miksi?

Runoilija Eedit Vuolela

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi Herra maailmassa
vanhan jälkeen uutta
on pettymystä, vääryyttä
ja vihaa, katkeruutta?

Miksi yksi ihminen
saa kohtalonsa yllä
joka päivän aloittaa
hän pahan epäilyllä?

Miksei hälle kukaan puhu
totta oikeaa?
Miks' alkaa ajatuksens'
kiertää rataa soikeaa?

Ei siihen mahdu
onnenhippu edes pienoinen,
on katkeruus ja pelko
syönyt koko sydämen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo kysyy suurin kirjaimin ja silmin syviä asioita. Meillä jokaisella on oma polkumme kuljettavana ...vaan joskus toivoisi joillekin hieman valoa enemmän. Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot