täysi mutta tyhjä

Runoilija sirkuskatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tässä olen, lue minua
 

olen ollut niin kauan hukuttautuneena yhteen tunteeseen
että on vaikeaa muistaa miltä tuntui olla
vapaa

kaunis ja itsenäinen

nyt kun suunnaton rakkaus ei aiheutakaan enää vaikeuksia hengittää vaan on normaalia

kyynikko minussa nostaa päätään ja kyseenalaistaa
rakastanko enää, oikeasti
miltä tämä tuntuu ja tuntuuko mikään enää miltään

olenko turtunut
kun en enää taaskaan aina muista syödä tai välittää itsestäni
sillä vaikka mitä sanot olen itselleni
ruma

ja tyhmyyden päämäärätön farssi

pohjattoman itseinhon risteilyalus
joka ei ymmärrä oppia uskomaan
omaa arvokkuuttaan

en tiedä onko se vain nyt
vai opinkohan koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot