Nimetön

Runoilija feledith

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 11.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

syvällinen, silti pinnalla
 

Kirjoitin tänne joskus
satoja runoja
iloa, surua, rakkautta.

Kirjoitin, kirjoitin kirjoitin.
Joskus itkin ja kirjoitin.
nauroin ja kirjoitin.
Oli joku tuolla jossain,
täynnä tarinaa.

Mutta tulivat uudenlaiset ajat,
toisenlaiset tuntemukset.
Unohdin salasanat, tunnukset,
tuli päiviini
runojen tauko.

Meni vuosia etten kirjoittanut.
En sanan sanaa sisältäni vuodattanut.
Ei ollut siellä ketään,
kenellä olisi ollut asiaa.

Mutta nyt
ajattelin vähän
sieluuni kurkistaa,
onko siellä ketään,
jolla olis sanottavaa.

Selite: 
piiitkän tauon jälkeen täällä taas. Onkohan minusta enää mitään kirjoittamaan... :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot