eräät eivät koskaan opi

Runoilija lovehurricane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You cannot kill what already has no life.
 
sut omisti se toinen minä.

se. joka rakasti sua liikaa.

ja pelkäs kuollakseen viimevuotisia kestohymyjä

ollakseen uskottava.

ja kaiken sen omalla vastuulla.

jos edes oisit ollut joku muu.
ja tänään.

mä lasken viiteen ja toivon että jokainen kirjain
sun nimestäs ois poissa.

oo kiltti ja sulje ovi perässäs.

hymyile ja koko maailma pitää sua idioottina.
Selite: 
jaa. rikki revittyä. hullua. säälittävää. verbaalia. huonoa ja kaikin puolin kamalaa. anteeksi. inhoan tätä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh!

Melkoista tunnelatausta...luen tekstiäs ja taustalla soi Panteran: I´m Broken...

Siitä on kauan, kun oon runoihis eksynyt, mutta taas kannatti :)

UUh miten ilmavaa. Ja arkirealmismi koskee minuun kuin lyönti selkään rautalapiolla. Jos jotain voisi muuttaa, niin isoja alkukirjaimia voisi kokeilla, tai välimerkitystä. Mutta se nyt on vain pilkunviilausta. Yllättävänkin originellia tekstiä, loppu ehkä hieman pudottaa pisteitä. Muuten varsin mehevää.

viimenen lause on ihan käsinkosketeltava. mainio. mahtava.
ehkä rivitys olisi saanut olla erilainen, mutta teksti ittellään on kyllä aivan mainio. pidän.

hymyile ja koko maailma pitää sua idioottina.

ooh. mainiomainio.

Sanattomaksi jäin. Löysin kaksi iki-ihanaa kohtaa: "mä lasken viiteen ja toivon että jokainen kirjain sun nimestäs ois poissa." Ihanan kliseetöntä. Ja toinen: "hymyile ja koko maailma pitää sua idioottina." Ah, niin totta.
Itseruoskinta on muuten edelleen kiellettyä.

Minä tykkään tästä.
" mä lasken viiteen ja toivon että jokainen kirjain sun nimestäs ois poissa." Tuo, upea.

"rikki revittyä. hullua. säälittävää. verbaalia. huonoa ja kaikin puolin kamalaa. anteeksi. inhoan tätä."
olen niin erimieltä kanssasi, pidin tästä todella. jopa niin paljon että seuraavaksi ajttelen lisätä sen suosikkeihin :)

kiitos hienosta lisästä upeiden runojen joukossa.

Pidin tästä ihan mielettömästi.

kirjoitat kivasti,
tällälailla pitkin tilaa sana siellä sunt äällä.
Tajuatko? n_n
Pidin runostasta myöskin.

Ja kiitän hurjasti kommentistasi. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot