neliapilan maximisuoritus

Runoilija lovehurricane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You cannot kill what already has no life.
 
unohda minut edes kerran helminauhaasi.
äläkä sano mitään

kerrankin. yritä tuntea itsesi.

ja koska prinsessankin on joskus pakko
valita värinsä.
kävelisitkö supermarkettiin sukkasiltasi?

tuntisitko olevasi melankolisesti vahva?
katso!
on sinun syysi,
että se. mikä huutaa nimeään
tuolla kirjan välissä,
on "viimeviikonvitsi"

jonka varman roolin impulssikontrollina
pilasit. sinä.
veit siltä sanat,
jotka olivat kiellettyjen
yksityiskohtien muistikortilla.

tuloksena
vahingoniloisia avohaavoja ruutukolmosen
syrjäyttämiseksi.

Selite: 
jaa....en sano mitään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin on varsin hieno :D
Jo ulkoasu pelkästään vetää puoleensa!
Taiturimaista sanailua..
hienous!

Huh. Asiaa, paljon asiaa. Ehkä liikaakin, tai sitten ei.

Aikalailla täydellinen, löysin runosta, tai ainakin tulkitsin joitain samanlaisin kohtia, kuin olisi omaa elämääni katsellut =) pidin <3

 

Käyttäjän kaikki runot