Nimetön

Runoilija mitama

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2005
Viimeksi paikalla: 28.8.2023 14:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä voi olla ruusuilla tanssimista, joskus piikit kuitenki pistää...
 

Metsästä kaikuu vaimeana
haikea laulu,
lumisessa luonnossa
kukaan ei vastaa, ei kuule,
metsän laidalla
heikosti jäätynyt lampi,
siinä liikkumattomana
siro laulujoutsen,
sen puoliso on kuollut,
eikä sen yksinäistä laulua kaipuusta
kuule kukaan,
taivas on kirkas,
tähdet ja kuunsirppi
valaisevat vain hämärästi
kohmeista yötä,
silmästä vuotava kyynel
jäätyy heti,
kuin lasipisara..

Selite: 
sanoista ja lauseista rakennettu, omaa lisäten..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
mitama Ajaton, hengetön 8.2.2007 1 Runo
mitama flying 13.11.2007 0 Runo
mitama kaipuu 13.9.2007 0 Runo
mitama Nimetön 8.2.2007 0 Runo
mitama Nimetön 12.12.2006 0 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 0 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 1 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 1 Runo
mitama Rakkaani 8.1.2007 0 Runo