Ajaton, hengetön

Runoilija mitama

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2005
Viimeksi paikalla: 28.8.2023 14:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä voi olla ruusuilla tanssimista, joskus piikit kuitenki pistää...
 

vuodenajat vaihtuvat,
vuodet vierivät,
ajanmerkitys katoaa,
hän uppoutuu massaan
joka soljuu löysänä virtana
tasaisesti eteenpäin,

hän ei tunne mitään,
hän ei tunne tuskaa,
ei iloa, ei surua,
ei enää lämpöä
tai muiden läsnäoloa,
ei epäonnistumisen pettymystä.

kieroilu ja valheet
ovat hänelle arkipäivää,
kuten vääristyneet mallit elämästä.
maailmankuva muuttaa muotoaan,
mikään ei ole kuten ennen,
eikä tule enää koskaan olemaan.

Selite: 
globalisoituminen syö yksilön, kasvihuoneilmiö ympäristön.. (niin tai no joo..)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.. :s TYkkäsin... Vähän synkkis meininki mutta.. :D tykkäsin silti ;)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
mitama Nimetön 12.12.2006 0 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 0 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 1 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 1 Runo
mitama Rakkaani 8.1.2007 0 Runo
mitama Nimetön 8.2.2007 0 Runo
mitama Ajaton, hengetön 8.2.2007 1 Runo
mitama kaipuu 13.9.2007 0 Runo
mitama flying 13.11.2007 0 Runo