Rakkaani

Runoilija mitama

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2005
Viimeksi paikalla: 28.8.2023 14:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä voi olla ruusuilla tanssimista, joskus piikit kuitenki pistää...
 

en pääse matkaamaan
unien pilvilinnoihin
koska mieleni on vallannut
ajatus,
sinusta,
ikävä
vierellesi,
jotta voisin tuntea jälleen
sen lämmön
joka huokuu alastomasta vartalostasi

haluaisin löytää uudelleen
sen pienen ujon pojan
johon aikoinaan rakastuin,
jonka typeryksenä,
sokeana
välillä kadotin,
esittelethän hänet minulle
vielä kerran
rakkaani?

Selite: 
jotta voisin kertoa kuinka paljon välitän <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
mitama Ajaton, hengetön 8.2.2007 1 Runo
mitama flying 13.11.2007 0 Runo
mitama kaipuu 13.9.2007 0 Runo
mitama Nimetön 8.2.2007 0 Runo
mitama Nimetön 12.12.2006 0 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 0 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 1 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 1 Runo
mitama Rakkaani 8.1.2007 0 Runo