Lähtölaskenta

Runoilija Halonius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori, omaa tyyliään hakeva herra täältä pohjosesta. Aiheet vaihtelevat suhteellisen paljon, mutta aina pintaa syvemmälle pyrin uppoamaan. runoutta myös lueskelen, ja suomalaisista esimerkiksi Pentti Saarikoskea, Pentti Saaritsaa Ja V.A Koskenniemeä tulee luettua. Pyytäkää lukemaan ja arvostelemaan runojanne, silloin hyvin todennäköisesti sen teen.
 

Uusi maailmanjärjestys
Sama
Vanha
Virsi
Kyykkyyn, tottele

Muureja muurattu ennenkin
Ettei
mitään
nää
Helpompaa on
Hevosille, siniset laput silmille
Suomuiset johtajat, kiiltävä hammasrivi
Hupsis!
Tili tuli
Minne
se
Meni
Nykyajan moderni terrori
Tiedon sensurointi, suora lähetys
Ei hevosten sana paljon paina
Tais Stalinki olla
Vaa iha lepposa jätkä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täällähän jokainen oman elämänsä Atlaksena kannattelee virkamiesten ja eliitin pystyynpaskantamaa, alati painavampaa taakkaa. "Suomuiset johtajat"-kielikuvasta tulee mieleen erinäiset epämiellyttävät reptiliaanit. Stalin taas oli varmasti suorastaan leppoisa jätkä verrattuna mm. niihin pankkiireihin jotka keinottelivat osakkeilla niin että ruoan hinta nousi ja kolmannen maailman maiden nälänhätä paheni entisestään. Kansainvälinen valuuttavaranto, ah mikä ihana tekosyy.

Runojasi on mukava lukea, niissä on omaa tyyliä eikä sellaisia joka paikassa toistuvia latteuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot