Hulluuteni huuma

Runoilija Hecate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2005
Viimeksi paikalla: 7.8.2021 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1989

 

Sisälläin on kaipuu
lupaa huutaen
Rinnallain hän seisoo
kurjuus kuvan kaltainen

Kerran harhaan astuu
kiinni ottaa hän
syliin kietoo kylmään
ikävän ystävän

Suojaan suden suomaan
aikain turtumaan
Luokseen johti erhein
jälleen jouduin luopumaan

Varkain palaa mielein
ain lohtuun kavalaan
vaik tasainen ois askel
saapuu kaipuu uudestaan

Niin taipuu tahto vaiten
mielii harhaan astumaan
Liekö vahvin meistä
horjahtanut matkoillaan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot