sydänten kujeilu

Runoilija jenn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


sinä
olet jotain todellista.
minun haavemaailmassani.
 

Tiedätkö sen illan, sylin
ajatusten yhteisen leikin
sydänten kujeilun

kuinka mieli on sulaa vahaa
ja rinnassa sykehtimisellä ei ole rajaa

Tiedätkös

sellaista minun sieluni
tuntee, kun se kanssasi
silmänräpäyksiä jakaa

Tiedätkös

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot