Pyytetön

Runoilija jenn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


sinä
olet jotain todellista.
minun haavemaailmassani.
 

Ja, niin minä
hymyilin sinulle
sinun katseellesi

Ja sinua minä
olen odottanut
jo tovin

Ja minä vain
hymyilen
meille kahdelle

Ja niin me
sovimme yhteen
toisillemme muokattuina

Ja minä olen
ensimmäistä kertaa
sopiva

Ja ensimmäistä kertaa
minä olen valmis
antamaan toiselle luvan

Ja valmis ottamaan
rakkauden sinulta
ensimmäistä kertaa

minä olen antanut toiselle luvan rakastaa itseäni
-sillä ensimmäistä kertaa minä voin pyyteettömästi

rakastaa myös itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän runon ääressä ihan mykistyin. Ja ihastuin!!!

Todella hieno runo. Ja totta myöskin, ei voi rakastaa täysin toista, jos ei osaa rakastaa itseään.

 

Käyttäjän kaikki runot