Joskus minä lopetan.

Runoilija Jeanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin menevät nuo älykkäät, viisaat ja hienot. Tiedän sen. Mutta en hyväksy sitä. Enkä aio alistua.
 

Olen miettinyt kaikkea.
En tiedä mihin lopulta päädyn.
Tiedän,
ettei tämä ole vielä ohi.
Tämä ihana ja kärsimysten maailma ei lopu vielä.
Vielä on paljon tekemättä,
liian paljon.
Mikä on palkintona siitä,
että jaksan olla vielä täällä?
Olen utelias.
Haluaisin tietää saako tästä mitään.
Vielä on liian aikaista tietää miltä taivas näyttää.
Sillä ei ole vielä merkitystä.

Vielä tämä kaikki päättyy.
Ehkä joskus lopetan tämän.
Ehkä joskus kirjoitan viimeisen runoni ja jatkan elämääni.
Tai ehkä tulen kuuluisaksi.
Aioin kuitenkin muistaa sisäisen unelmani,
joka ei ole päässyt esiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot