Sanoja ei tarvita

Runoilija 348ce9748da6ee9f05311092ac849cc3

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.10.2007
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 20:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Ikuinen romantikko ja haaveilija. Rakastan luontoa, niin ja tietysti rakkausrunoja. Rakkaus on kaiken kantava, kaiken antava voima... siis rakastakaamme... Peruspositiivinen luonne, aurinko sydämessäni...
 

Kaipuuni huutaa yöhön,
kaikuu taivaita kohti.
Pakkaan ikäväni mukaan,
lähden.

Ajatus kulkee sydämen tietä
autoani nopeammin luoksesi.
Rakkauteni lepää jo sinua vasten.
Tähtitaivas kuulaana viitoittaa tietäni.

Vain yksi tunti erottaa meidät toisistamme,
sekin kapenee minuuteiksi vähitellen.
Yön tummansinisessä samettisessa
hyväilyssä olen perillä.

Katson ovellasi taivaalle.
Tähti kirkas vilkauttaa
ikäänkuin silmää iskien,
viestien, olet siellä missä
sydämesi jo on.

Tulet avaamaan oven
sininen silkkiyöpaita ylläsi.
Olet ihanan unisen näköinen,
mutta kauniit silmäsi tuikkivat kuin
tähdet ja kertovat, sydämesi on kotona.
Sanoja ei tarvita.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri noin,kyl hyvää kannattaa odottaa,vaik ikävä meinaa tukahduttaa.Siisti!

kaunista kaipuuta ja rakkautta
sydämestä sydämeen,todella kaunis runo

*on ihan hiljaa tämän runon luettuaan* :)

tämä on ihana...

todella ihana runo, pidän!

Sanoja ei tarvita, hyvä kun kirjoitit kuitenkin ;)
 

Käyttäjän kaikki runot