Kaipuun säkenet

Runoilija 348ce9748da6ee9f05311092ac849cc3

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.10.2007
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 20:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Ikuinen romantikko ja haaveilija. Rakastan luontoa, niin ja tietysti rakkausrunoja. Rakkaus on kaiken kantava, kaiken antava voima... siis rakastakaamme... Peruspositiivinen luonne, aurinko sydämessäni...
 

Kevättuulet puhaltaneet rakkauden kipinät pitkin hankien rippeitä.
Missä olette kipinät, jotta voin koota teidät taas yhdeksi palavaksi liekiksi?

Selite: 
Kaihosta, rakkauden kaipuusta, kevättuulista syntynyt..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno luontokuva, rakkaudesta syttyvä.

hieno tahto

pidin

Hieno ja vahva runo.

Avoin sydän ja ilo elämään.
Siinä resepti, jolla löytyy
ne kipinät, liekki leimuaa;)

Hieno luontokuva, rakkaudesta syttyvä.

hieno tahto

pidin

Hieno ja vahva runo.

Avoin sydän ja ilo elämään.
Siinä resepti, jolla löytyy
ne kipinät, liekki leimuaa;)

Noita säkeitä saa metsästellä joka vuodenaikaan :-)

Ne kipinät ovat sydämessäsi. Sinun tarvitsee vain puhaltaa...

Lumoavan kaunista
tulisiveltimen vedoin <3

oih...

Nautin sanoistasi, kipinöistä hangella. Kunpa vielä liekkikin syttyisi...

Onpa upea! Haikea ja kaunis..

Niin suuri kaipaus kauniissa runossasi.

Kaunis runo.

Kyllä ne kipinät sieltä vielä löytyvät, aivan varmasti. 
Tähän kevätiltaan täydelllisesti sopivat runosäkeesi.
 

Käyttäjän kaikki runot