Nimetön

Runoilija Mokoma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko täydellistä ihmistä olemassa?

Ihminen on täydellisimmillään heikkouksiensa ja vahvuuksiensa kanssa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen on täydellinen omalla tavallaan.........ilmaisit sen upeasti***

Täydellistä ihmistä ei ole olemassakaan,
jokaisessa on virheensä,mutta silti,
toista voi rakastaa virheineen päivineen... ;-)

Olen melkein samaa mieltä.
Kaikki on juuri täydellistä, miten se on.
Ehkä olen perfektionisti ja haluan tehdä kaiken itselleni helpoksi, mutta niin ajattelen.

 

Käyttäjän kaikki runot