Avaruusmatkustajan päiväkirja, osa 3

Runoilija b19eb2fe0391f8c81b5e16ba8cd363d3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005
Viimeksi paikalla: 4.12.2018 13:13

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Matkalla toiselle puolelle
 

Olemme todellakin saapuneet suurempaan aurinkokuntaan, suurimpaan jonka olen koskaan nähnyt. Yli sata planeettaa kiertää valtavaa tähteä, joka on monin kerroin meidän aurinkoamme polttavampi.

Suuren kokonsa vuoksi tässä aurinkokunnassa on paljon elinkelpoisia planeettoja optimaallisella etäisyydellä auringosta.
Olen tällä hetkellä yhdellä niistä, sinisten metsien planeetalla. Kasvit täällä eivät jostain syystä tuota lehtivihreää, vaan planeetta kukoistaa sinisen kaikissa sävyissä. Olisi mielenkiintoista nähdä syksy täällä, mutta emme ehdi viipymään niin pitkään.

Ilma on hengitettävää, mutta aiheuttaa päänsärkyä koostumuksensa vuoksi. Ehkä siihen tottuisi pitemmän päälle.

Tätä planeettaa asuttaa erilaisten elinmuotojen pienet yhdyskunnat. Ne sijaitsevat varsin kaukana toisistaan, eikä levottomuuksia tunnu olevan.
Näkemäni olennot ovat vaikuttaneet varsin älykkäiltä, mutten voi mennä siitä takuuseen. Minulla ei ole mitään kommunikointi keinoja joihin tarttua, on kuin yrittäisi päästä yhteisymmärrykseen hattivattien kanssa. Se on varsin turhauttavaa.

Planeetan vesi osoittautui juomakelpoiseksi, joten saimme varainnomme täytettyä. Pääsemme jatkamaan matkaa huomenna. Takaisin suureen tyhjyyteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot