Avaruusmatkustajan päiväkirja, osa 2

Runoilija b19eb2fe0391f8c81b5e16ba8cd363d3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005
Viimeksi paikalla: 4.12.2018 13:13

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Matkalla toiselle puolelle
 

Olen matkustanut satakahdeksantoista päivää, se on melkein neljä kuukautta. Emme ole edelleenkään kohdanneet asuinkelpoista planeettaa, mutten ole vielä menettänyt toivoani.

Kipusieni on lannistunut miltei täysin. Tunnen sen vielä jossain sisälläni, mutta se ei enää tee samalla tavalla kipeää. On kuin se lymyäisi siellä jossain, muistuttelemassa hetkittäin olemassa olostaan. Mutta se ei enää hallitse elämääni.

Tämä hapenpuute sen sijaan rupeaa vaivaamaan pikkuhiljaa. Yksi kissoista menehtyi jo sen vuoksi. Hautasin sen pienelle ruohikkoiselle kuulle suuren tuliplaneetan kiertoradalle. Planeetan lämmin hohka värjäsi ruohon lämpimin punaisin sävyin.

Hapenpuute on alkanut vaikuttaa jo minuunkin. Välillä istun vain tyhjyyteen katsoen, kykenemättä liikkumaan. Tunnen kuinka lämpö häviää sormenpäistäni ja huuleni alkavat sinertää.
Mutta se ei ole paha tunne, kuin lipuisi uneen kuitenkaan nukahtamatta.

Koordinaattien mukaan viikon päästä meidän tulisi saapua suurempaan aurinkokuntaan. Ehkä sieltä löydämme paikan, jolla levähtää.

Selite: 
Jatkuu seuraaavassa osassa. Ehkä pitäisi alkaa muodostaa suurempaa kuvaa siitä, mihin tämä on menossa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Lisää, tämä käy mielenkiintoiseksi! Kipusieni, kuinka metaforallista.. Ihanaa! Tosiaan, vaikka juuri luin niin seuraavaa odotellen! =)

 

Käyttäjän kaikki runot