Alias

Runoilija b19eb2fe0391f8c81b5e16ba8cd363d3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005
Viimeksi paikalla: 4.12.2018 13:13

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Matkalla toiselle puolelle
 

Oi helmeilevää naurua!
Laulu raikaa ja kortit lentävät,
jalat kipristyvät
ja päät hakeutuvat olkapäitä vasten

Voi tätä onnen iltaa!
Voisin ihailla hymyjänne,
nauravaisia silmiänne
aamun koittoon asti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä sai hymyilemään 😊

 

Käyttäjän kaikki runot