Toinen nainen

Runoilija Janet

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.10.2009
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 21:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kantaa
 

mä huudan ja huudan
ikkunan läpi liikkuvan auton
mä huudan sua
sä et tahdo kuulla mua
sä et tahdo nähdä mua
et tahdo musta enää mitään
juoksen auton perässä
kunnes pysähdyn
ja kyynelten läpi näkyy vain
auton perävalot

seison siinä itkien
ja odotan valoja takaisin
Mutta ne eivät enää koskaan tule

Nyt sinä todella näytit
mitä tyhjyys on
Mutta sekin vain yksipuolista
Sulla kun on se toinen nainen

Et enää halua multa mitään

kun jumalauta sulla on
se toinen nainen
jo meidän aikana
ja mä typerys halusin uskoa muuta
Mutta mä en riittänyt sulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Janet Nimetön 28.1.2010 2 Runo
Janet Nimetön 11.10.2009 1 Runo
Janet Tupakkahuone 28.1.2010 1 Runo
Janet Nimetön 11.10.2009 3 Runo
Janet minuutit 22.10.2009 0 Runo
Janet Toinen nainen 22.10.2009 0 Runo