Rakastan vieläkin

Runoilija neitonen-88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!
 

Jos en herää unestani enää.
Tiedä, että sinua rakastin eniten maailmassa.
Tiedä, että olit valoni.
Tiedä, että olit kaikkeni.
Tiedä, että sinun vuoksesi jaksoin eteenpäin.
Sinun puolestasi henkeni annoin, sinua ajattelin.

Selite: 
Vieläkin sinua rakastan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot