Nimetön

Runoilija sweet honey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tekemättömyyttäni minä katselen ikkunasta
nojailen karmeihin ja mietin
ostoslistaa
ja tiskivuorta jonka rinteet
ovat pelottavan jyrkät

hautaan pääni pyykkikoriin ja
hengitän arjen tunkkaista tuoksua
makaan kokolattiamatolla
kuin meritähti atlantin pohjassa
ja tunnen kuinka maailma hyppii rintakehäni päällä
tasajalkaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Arjen kuvausta parhaimmillaan. Joskus on vain niin poikki.

tästä pidin. luovaa kielikuvaa, hieno kuljetus.

 

Käyttäjän kaikki runot