Pelastajani

Runoilija dream a little dream

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 10.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisitko olla pelastajani
päivieni toivo, öitteni valo?
Suojelisitko minua pimeältä
syliisi ottaisit, aurinkoon kantaisit?
Suutelisitko hellästi otsalle
korjaisit sydämeni, rakastaisit ehjäksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot