14.6.2019

Runoilija citiccamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010
Viimeksi paikalla: 31.1.2022 8:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1945

 
on vain tyhjää
ja sitten, vieläkin, tulee onko millään mitään väliä

niin onko

on tietysti, kirjoittaakseen, pitää olla hengissä

ollakseen hengissä, pitää rakastaa, ees hitusen

muuten ei millään oo väliä
paitsi sillä, että voin halata sua, olla ihan liki
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella viisaita sanoja, meille kaikille, aivan jokaikiseen päivään <3 
Uuu, ihana, rakkautta tulviva runo! :)
 

Käyttäjän kaikki runot