voiko sitä olla,, nyt

Runoilija citiccamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010
Viimeksi paikalla: 31.1.2022 8:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1945

 
pihlajankukat, parhaimmillaan
vaari, tietää, kaiken mistä vaan

onneksi, huomisesta emme tiedä
silti

ei ikä, eikä vanheneminen
poista rakkautta

ei kenenkään väliltä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, tosiaankin rakkaus on se, joka elää ja kukoistaa, aina <3 
niinpä, rakkaus ei anna häätää itseään
 

Käyttäjän kaikki runot