it's over

Runoilija Hemuli

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 4.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin meidän onnistuvan,
luulin meidän rakastavan.
Kaikki oli pelkkää haavetta,
kaikki murskautui yht' äkkiä.

Sanoit rakastavasi minua,
minä todella rakastin sinua.
Vaikka päädyimme eri teille,
rakastan sinua silti.
En voi sanoa etten rakasta sinua,
vaikka pahasti teit.

Sanoit minulle kasvotusten " rakastan sinua" ,
seuraavana päivänä kysyin sinulta,
sanoit ettei sinua kiinnosta,
sanoit muiden seuran kiinnostavan enemmän.
Sydämeni murskautui saman tien,
en tiedä mitä pitäisi ajatella,
mutten voinut jatkaa kanssasi.

Tämä tilanne tuntuu pahalta,
mutta itse tätä halusit,
kun minua karkuun juoksit.

Selite: 
Joo.. ei oo riimei eikä mtn, mut nyt tältä tuntuu.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot