Bifrost

Runoilija ShadowSong

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vapiseva tie,
Liekehtivä silta.

Liekehtivä sateenkaari,
Tie Midgårdista Asgårdiin,
Tie ihmisten maailmasta
valtakuntaan jumalten.

Kulkureitti vain jumalten,
Heimdall vartijana sen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot