Memory

Runoilija äitiliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen runo; kiinni jokaisessa vain hetken- sen ajan, sen pienen ikuisuuden- syntymisen, aina uudelleen!
 

I sleep my days away,

protection my soul,
that it does not degrade
because you was
sleeping your days away
destroy your life,
destroy a piece of me

we sleep away
I sleep today, because
you are go away

i agree
I can not change
what is reality

Your soul
is free

I want
to be...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot