Paskana

Runoilija äitiliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen runo; kiinni jokaisessa vain hetken- sen ajan, sen pienen ikuisuuden- syntymisen, aina uudelleen!
 

Erehdyin
kanssasi
pitkälle kulkemaan.

Liian pitkälle mentiin,
toistettiin se, taas
ja taas uudestaan.

Enää
en pysty
läheisiin ihmissuhteisiin.

Syvät haavat, tästä kai
kumpikin, hankittiin.

Liian törkeästi, pahat teot
toisillemme kostettiin.

Sanottiin, ne sellaiset sanat
joita ei pysty perumaan,
eikä anteeksiannolla
ole väliä, sillä niitä
sanoja, ei voi unohtaa.

Enää
en pysty
luottamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika saattaa parantaa - runosi koskettaa.

Ihminen ei hevillä usko, koskettaa runosi

 

Käyttäjän kaikki runot