sydämeni maailmalle

Runoilija Casper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2005
Viimeksi paikalla: 14.12.2015 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä saa nauttia.
 

iloisia kuplia silmissä
vaaleanpunaista verta sydämessä
hymy hymyn perään
olet söpö

hän tökkää selkään

jos uskaltaisin antaa mennä
en ajattelisi mitään
katsoisin suoraan silmiä
jotka katsovat takaisin

hän pakottaa minut muistamaan

plus miinus nolla
tuhkaa kaikkialla
silmiä kirvelee
en tahtonut tätä

hän kävelee hitaasti ohi

ei kyyneliä
tyhjät kasvot tyytyvät kohtaloonsa
joskus hymyilen

takaovi pysyy auki hänelle

oven kahvassa roikkuu sydämeni

MAAILMALLE

Selite: 
miksi olen olemassa ilman sinua
Kategoria: 
 

Kommentit

Muuten ihana mut toi ''kuplia silmissä'' on must ällö ku mul tulee ain välil ilmakuplii silmii ja ne on kaikkee muuta ku ihanaa :(

Minulla ei ole tapana kommentoida yleensä ekoihin runoihin, koska se saisi mielikuvan, että en lukisi muita runoja mutta VAU tämä runo ;)

Todella mahtava ja sitäkin hienompi runo ! (:

Tämä huokuu vahvaa tunnetta

Äh ei nyt kyllä. Miten nää sattuukin juuri sopivasti.. Silmät matkasta sirrillään jatkan vain lukemista. Kiitos-

Karmean söpöä.

 

Käyttäjän kaikki runot