Välittäminen

Runoilija Mimmimmoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 17-vuotias tyttö kymenlaakson suunnilta. Musiikkimakuuni kuuluu punk rock, alternative metal, pop punk,
vaihtoehtorock, vähän poppi (riippuu popista) ja joskus räppi ( riippuu räpist)

Minulla on kissa. Hänen rotunsa on Scottish fold. Rakastan siis eläimiä myös muitakin, kuin kissoja <3.

Aloitan kuntosalilla käynnin pian ja luultavasti avanto -uinnin, runoja kirjoittelen silloin tällöin huvikseni.

Ja nyt päästään runojani lukemaam :) toivottavasti pidätte, vaikka äidinkieleni
 

Mie susta välitin ihan oikeasti. Olit mulle tärkeä ystävä vailla vertaa. Olit vielä enemmänkin. Olit mulle yhtä lämmin, kuin aurinko, kohtelit mua kauniisti, lausuit kauniita sanoja / lauseita , kohtelit, kuin prinsessaa. Yritin olla sulle myös täydellinen. Epäonnistuin täydellisesti. Sut mun oli pakko jättää, vaikka sydäntäni särki. Se sattui vietävästi. On sisälläni tyhjä kolo, jota kukaan ei voi vielä täyttää. Se odottaa hakijaansa. Mutta hakijaa se odottaa vielä kauan. :)

ps. sori jos toi äidinkielellisest ei oo ihan oikein. ja ton on sit tarkoitus olla ei nii rimmaava.

Selite: 
Runo kertoi eron jälkeisistäni ajatuksista ja tunteista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot