Leikitään?

Runoilija emaepu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.1.2007
Viimeksi paikalla: 25.8.2017 6:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun olemme yhdessä, saat minut elämään.
Ja paikassa kuin paikassa, sinä saat minut viihtymään.
Sinä huomioit, puhut, saat minut nauramaan,
ja kaikilla eleilläsi saat minut sinua haluamaan.
Kosketat lisää, kuiskailet korvaani,
kunnes olen hulluna kosketuksen huumasta,
hulluna halusta, hulluna sinusta.
Ja kuitenkin kun eroamme, oloni on normaali. En kaipaa sinua, en ole koskaan kaivannut.
En edes yhden hetken vertaa. Kun en näe sinua, en mieti sinua, en koskaan.
Miksi jatkaa tätä typerää huumaa?

Mutta me leikitään,leikitään, leikitään taas,
että toisiamme muka tarvitaan.
Ei se olisi vaikeata tunnustaa,
että ei me toisiamme jäädä kaipaamaan.

Kun kerrot vitsejäsi ja nauran, se saa sinut elämään.
Hymyni ja nauruni saa sinut itsesi hymyilemään.
Minut hyvä oloni saa silmäsi loistamaan,
ja olosi ainutlaatuiselta tuntumaan.
Vieno hymyni ja ujo katseeni,
saa sinut haluamaan viereeni,
janoamaan läheisyyttäni, rukoilemaan kosketustani.
Ja kuitenkin kun eroamme, olosi on normaali. Et kaipaa minua, et ole koskaan kaivannut.
Et edes yhden hetken vertaa. Kun et näe minua, et mieti minua, et koskaan.
Miksi jatkaa tätä typerää huumaa?

Mutta me leikitään, leikitään, leikitään taas,
että toisiamme muka tarvitaan.
Ei se olisi vaikeata tunnustaa,
että ei me toisiamme jäädä kaipaamaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau, mun tunteet/ajatukset tässä runossa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
emaepu Nimetön 17.6.2008 0 Runo
emaepu Jää. 14.7.2008 0 Runo
emaepu Sun tyttö. 14.7.2008 1 Runo
emaepu Mitä jää. 14.7.2008 0 Runo
emaepu Valoni. 18.10.2008 0 Runo
emaepu Leikitään? 15.8.2009 1 Runo
emaepu .-. 23.3.2010 0 Runo
emaepu Life. 23.3.2010 0 Runo
emaepu I do care. 3.6.2010 0 Runo
emaepu Kaipaus. 20.11.2012 0 Runo