Tatuoitu sydän

Runoilija sigurd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Ei sydäntä voi tatuoida".
"Voipas. Vertauskuvallisesti".
"Minä en pidä vertauskuvista".
"Sinä et pidä mistään".
"Pidän minä. Pidän rommirusinajäätelöstä. Sinä itse pidät kaikesta".
"Enhän pidä. Minä en pidä märistä sukista".
"Ja siinäkö kaikki, mistä et pidä?"
"Enkä tatuoiduista sydämistä".
”Ja siinäkö sitten kaikki, josta et pidä”.
”Osapuilleen, juu”.
”Entä hämähäkit, salmiakkisuklaa, klimppikeitto, itsekkäät ihmiset, sinä itse?”
”Pidän minä itsestäni.”
”Etkä pidä. Sinä inhoat olla tuollainen viilipytty, tunteeton lepakko”.
”Kyllä lepakoilla on tunteet”.
”Ai on vai? Nehän on niin saatanan rumia, ettei niillä voi olla ainakaan hyviä tunteita”.
”Vähän niinkuin minä, vai?”
”En minä niin sanonut”.
”Mutta tarkoitit.”
”En tarkoittanut. Minä vain halusin tuoda julki, että on paljonkin asioita, joista et pidä.”
”Ja nyt minä olen sitten ruma.”
”Ei, kulta, et ole.”
”Olenpas.”
”No, ole sitten.”

Selite: 
Dialogi-harjoitusta ja kannanotto miesten ja naisten erilaisuuteen. Rivien välistä on niin pirun kiva lukea!
Kategoria: 
 

Kommentit

mielnkiintoinen keskustelu

 

Käyttäjän kaikki runot