Vieraalla maalla

Runoilija tuikkutyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla oli unelmia
oli päämääriä
Mutta matkan jatkuessa ne hävisivät
haalistuivat jonnekin
En enää muista enkä tiedä
mikä oli lapsuuden toiveammattini
Mistä minä unelmoin
viisitoistavuotiaana
Tämä elämä, tämä tyyli
tämä on vienyt mukanaan
Minä olen tässä
Minä elän
Niinä päivinä minä elän
Minä elän kaikesta siitä
mikä on huonoa
mitä minun ei pitäisi tehdä

Olin vahva ja luovutin
ei tarvitse enää saavuttaa
Elän niiden kanssa
elän niiden mukana
Ne vievät minua
määräävät kohtaloni
Jonka jo tiedän

Tämä on maailmani, tämä elämä
Minä elän siinä
Muuten minä olen kuollut ja kalpea
Enkä jaksaisi

En ajattele jäljelle jääviä
minä en ajattele mitään
Kenenkään luo minä en mene
enkä halua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot