elämän kiertokulku.

Runoilija FabioZ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 10:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.3.1989

se mikä ei tapa se vahvistaa. mutta se mikä vahvistaa voi myös tappaa.
 

näytti niin kauniilta tulevaisuus.
sitten joku pahasti meni pieleen.

en enään saanut itseäni ylös.
en pystynyt katsomaan sinua.

olit haavekuva joka katosi.
tuuleen kuplan lailla hajosi.

en tiennyt.
miten voikin niin paljon sattua.

en elämään enään saanut otetta.
meni kaikki tuuleen mukanasi.

luulin olit syyni heräämiseen aamulla.
syyni mennä illalla nukkumaan.

mutta sitten koitti todellisuus.
huomasin olikin syyni jokin aivan muu.

en voinut enään sinuun tukeutua.
kanssasi olin vain tuskaan tukehtua.

nyt paistaa taas elämässä valo.
on suuri muita kohtaan tunteitteni palo.

löysin itseni pohjalta.
sieltä ylös, kohti taivasta.

tieni oli vaikea ja jyrkkä.
kadu en nousuani sieltä.

näen taas auringon.
se hymyilee lailla lapsen.

lailla linnun.
tunnen liitäväni.

kohti huomista parempaa.
onnea minulle kuuluvaa.

luulet paikallani oon.
mutta en jäänyt siihen ahdinkoon.

tunteet haudattu on.
petoksesi oli loppumaton.

jäljet se jätti.
sitä kiellä en.

vahvisti tulevaisuutta varten.
pahimman kun kestänyt on.

nyt aika on minun mennä.
jättää menneisyys hautaan taakseni.

sinne, kera pienen lapseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot