Rakkaus.

Runoilija FabioZ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 10:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.3.1989

se mikä ei tapa se vahvistaa. mutta se mikä vahvistaa voi myös tappaa.
 

Rakkaus.
Sitä ei voi koskaan oppia ymmärtämään.

Kuin maa jonne matkustat.
Kieli, jota et ymmärrä ennenkuin rakastut.

Se iskee, kun sitä vähiten odotat.
Et voi itse valita kohdetta.

Se voi olla kaiken yhdistävää.
Mutta myös tuhoavaa.

Liian monesti yksipuolista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus
kuin maa jonne matkustat
Kieli, jota et ymmärrä ennenkuin rakastut

Täyttä totta, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot