Nimetön

Runoilija Jemzu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Löysin sinut, silti olet niin kaukana.
Kunpa saisin tietää rakastatko vai et.
Olet mysteeri.

Olen tunnustanut tunteeni sinulle,
et ole vastannut niihin. Aidosti.
Olet mysteeri.

Lupaat soittaa, ei kuulu mitään.
Lupaat nähdä, et ilmesty paikalle.
Olet mysteeri.

Selite: 
Tällainen vain.. Elämä hieman sotkussa.. Taas..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Jemzu ...En jaksa... 29.11.2005 0 Runo
Jemzu Anteeksi.. 19.1.2006 3 Runo
Jemzu Kaipaus 13.7.2005 0 Runo
Jemzu Kipu 13.7.2005 0 Runo
Jemzu Nimetön 22.5.2006 0 Runo
Jemzu Sinä 29.11.2005 0 Runo
Jemzu Valo 13.7.2005 0 Runo