satu

Runoilija pandakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

löydät aina sen,
joka satuttaa pahiten,
rikkoo sinut pettäen,
joskus teet myös itse sen,
joka särkee sydämen,
ja kun viimein löydät rakkauden,
pian itket hiljaa vaieten.
onni päättyy,
muistot jää.

Selite: 
satulle. jatka rakentamista. jaksat kyllä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo, haikea ja samastun tähän itsekin.

 

Käyttäjän kaikki runot