kehä

Runoilija pandakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pelkään kuolla,
kuolen pelosta.
petätkö sinäkin?
särjetkö sydämeni,
vai särkevätkö ajatukseni?
pelkään itkeä,
itken pelosta.
mitä teet?
ketä oikeasti rakastat?
aina kun lähdet,pelkään.
rakkaus antaa minulle pelon.
pelko lisää kyyneleitä.
kyyneleet tulee rakkaudesta.
yksin tässä kehässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen ja kaunis.

hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot