tiedätkö

Runoilija pandakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tiedätkö miltä tuntuu kun olet surullinen
ja kukaan ei lohduta?
kun olet yksinäinen, kukaan ei kosketa.
ei edes se joka sanoo rakastavansa eniten.
tiedätkö miltä tuntuu, kun rakkaidensa väliltä on valittava?
onko valitsemiseen pakottaminen rakastamista?
tiedätkö miltä tuntuu,kun kukaan ei halua,kun kaikki9 hylkää?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot