pikkuinen

Runoilija pandakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minun taistelu on loppunut.
viimein oli pakko luovuttaa.
enää ei voi kuin itkeä ja toivoa.
minä halusin sinulle pitkän,kauniin ja hyvän elämän.
olisiko itkuun tukehtuminen oikein?
enempää en voinut tehdä,
mietin kaiken muun hylkäämistä.
olet kuin pieni lapsi.
omapäinen ja vilkas,
mutta näytät kiintymyksesi minuun.
et sanoilla pysty kertomaan,
mutta eleesi pyysivät minua ymmärtämään tunteitasi.
olet pienin olento, jota tässä maailmassa rakastan suuresti,
ja minä luultavasti ainoa, johon sinä luotat.

Selite: 
minun rakkaalle kissalleni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipas hellyyttävästi kirjoitettu omasta lemmikistä. Taidat tosiaan olla kissarakas;D Mä pidin tästä suosikkeihin mennoo ei voi mittää:D

 

Käyttäjän kaikki runot