haluat olla ystävä

Runoilija pandakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

inhottaa sinun puheesi hienosta kodistasi,
vanhemmistasi,
kehuskelusi,
veneesi,
sinulla on rahaa,
olet silti yksinäinen,
sinua elätetään,
minä olen omillani.
et edes tiedä mitä se on.
rikkaudella saa kaikkea.
etkä sinä saa samoja lahjoja rahalla,
mitä minulla on

Selite: 
eräälle tytölle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot