Huokaus

Runoilija d4965dccecfe9831ddd2e5c163eb276c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2009
Viimeksi paikalla: 7.5.2019 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä kaikkea tekeekään ihminen joka saa toiset hymyilemään. ♥
 

Tuntuu et oisin ikuisesti yksin
Ketää ei oo tarkotettu mulle
Vihatkaa vaa mua ei haittaa
Yksin simpukassa onkin hyvä olla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan kuin olisin kauan kaun sitten
kulkenut saman polun
ja tuntenut itsesäälin
välinpitämättömyyden ja
paennut
piiloutunut
tai luullut niin

runosi on kunnon puhallus
siitä mitä elämä alussa on

 

Käyttäjän kaikki runot