Nimetön

Runoilija Pieni Runoilija Tyttönen

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minussa on monia eri puolia, niitä on hyviä sekä huonoja.
Toivoisin että kestäisit niistä useimmat, jotta voisin elää sinun kanssasi. Elämäni loppuun asti ja sen jälkeenkin.
 

Please, antakaa minun unohtaa kaikki vaikka vain hetkeksi. En kestä tätä enää. Kun huominen koittaa ja aamulla herään kaikki tuntuu vähän paremmalta. Mutta nyt pimeässä tämä on liian raskasta.
En jaksa kantaa, kaikkia näitä huolia.
Ne ovat niin toivottomia, niinkuin minäkin.
Ne eivät aukea, kun rautalukolla kiinni ovat. Minä olen höyhen niin haavoittuvainen. En saa niitä asioita myöskään piiloon. Pakattua mielessäni laatikoihin ja teipattua laatikoita kiinni.
Ne ovat liian vahvoja, ja minä liian heikko.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja hauras,kuin haavoitettu lintu häkissään.Hieno on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot