Tyttö jolla on sateenkaarenvärinen paita ja siniset hiukset

Runoilija Hurzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaat eilistä, kaipaat huomenna myös tätä päivää"
 

Kuuma liekki sydämen, iskee takaa haluten, kaihoten, odottaen.
Makeaa vettä,
kiellettyä hedelmää, tahtoisi maistaa,
uudelleen ja uudelleen.. Hohto silmissä kimmeltää.
Alkaa jo hikoiluttaa. Hengitän ilmaa, seesteistä, puhdasta, viileää.
Vain hiukan, ja vähän lisää.

Miten tähän tultiin, peili kertoo tarinaansa.
Vääristynyt kuva totuudesta.
Kaivatusta onnesta.
Ei.
En saa omatuntoani hiljentymään.

HILLITSE ITSESI!
Vaan miksi?
Jos nyt vähän ja kohta lisää?
Keneltä se on pois?

Laulan syömein äänin.
Nuku kohtalo.
Heitä ulos elpymätön!

Selite: 
tää tällanen nopee taas ^^' 00.26, 29.4.-13 Ja kommentit on kivoi ^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot