Sinä

Runoilija c88bb12c92f2e681131b8c872b7280bf

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.7.2005
Viimeksi paikalla: 23.5.2019 18:33

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Suuret kiitokset niille jotka jaksavat lukea ja arvostella huonoja runojani :) Kaikenlainen palaute on tervetullutta :)
 

En koskaan unohtanut,
sinua

En koskaan hylännyt,
sinua

Joskus vielä on päivä,
jolloin sinä palaat,
en osaa unohtaa,
niitä muistoja.

Sinun käsissäsi on,
minun sieluni,
minun sydämeni,
en koskaan hajonnutkaan
kaiken sen,
me jaamme viimein.

Tällä kertaa,se kestää ikuisesti

Ei tarvinnutkaan oppia unohtamaan,
ei tarvinnutkaan pelätä mennyttä,
ei tarvinnutkaan pelätä vääriä teitä.

En ollutkaan lasista tehty,
en hajonnutkaan,
vaikka tuulet puhalsivat polvilleen.
En pudonnutkaan,

koska sinä nostit minut ylös.

tällä kertaa,
kuljemme yhdessä,käsikädessä loppuun asti

Selite: 
Kiitos. et koskaan kadonnutkaan sydämestäni. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot